Online Escape Game

Covid-19 en de bijbehorende maatregelingen hebben ervoor gezorgd dat online teambuilding steeds belangrijker is geworden.

Online Escape Games is een nieuwe manier om een leuke activiteit online te spelen met je collega’s, vrienden en/of familie.

Maak verbinding via Zoom, Teams, Skype of WhatsApp en speel samen een uitdagende escape game.

De game kan overal gespeeld worden, thuis of op kantoor. Via voice en/of videochat kan je alle acties coördineren, overleggen en samen proberen een moord op te lossen.

Er zijn al vele online escape games, maar dit niet zoals deze game aangezien we gebruik maken van WEB AR (Augmented Reality), in 4 van de 6 levels kunnen de deelnemers een QR-Code scannen en virtuele objecten in de kamer zetten. Iedereen heeft een uniek AR-object dus samenwerken is noodzakelijk.

Vraag een offerte op
#

Ontdek onze exclusieve Online Escape Games

Hoe werken onze VR games?

#
#
#
#
#
#

Werk samen in een team met behulp van Virtual Reality!

De VR mini Escape Game is een fantastische virtual ervaring in teamverband. Los bijvoorbeeld een moord op met je team door gebruik te maken van Virtual Reality, interessante props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarin communicatie en samenwerking centraal staan. Welk team zal de puzzel als eerste oplossen?

Wat kun je verwachten van de VR Mini Escape Games?

Na een korte uitleg start je in groepjes van 4 tot 6 mensen. Gebruik de Oculus Go en stap in een virtuele wereld. Wat zie je in de VR omgeving en wat kan je daarmee doen in de echte wereld? Samen met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link te leggen tussen de virtuele en fysieke wereld en tot slot zoeken naar de juiste antwoorden voor de raadsels en vragen.
Een goede samenwerking is de sleutel tot succes en communicatie is cruciaal.

Een groot scala aan gevarieerde games

VR is een ervaring die gedeeld moet worden. Hiervoor hebben wij een groot scala aan games ontwikkeld. Test het uit en zie wat bij jullie past!

Unity ontwikkelaars

Al onze VR games zijn gemaakt in unity. Wij krijgen als een troste Unity partner toegang tot de nieuwste updates m.b.t. technologie en het vertellen van verhalen.

Utrecht dé gaming stad

Ons kantoor is gevestigd in DE gaming stad van Nederland: Utrecht. Wij vinden het heel belangrijk om: goede relaties te onderhouden met andere game developers en nieuwe suggesties en coole scenario’s door te nemen. Wij kunnen door deze aanpak nog betere games maken.

Ontdek wat je kan verdienen met onze VR games

Personen20

Jouw verdiensten 500

Hoeveel mensen verwacht je maandelijks?

Wilt u liever een op maat gemaakt spel?

Als u een gepersonaliseerd spel wilt kunnen wij een spel maken gebaseerd op een door u gekozen thema. Wij kunnen dit gehaal naar uw behoeftes en eisen maken! Wij hebben veel ervaring met het maken van gepersonaliseerde op maat gemaakte spellen. Als u hier meer informatie over wilt dan kunt u contact met ons opnemen!