Met onze pay-per-play licentie betaal je nooit teveel!

Onze VR Escape Games en AR City Games worden door veel bedrijven gebruikt. Deze bedrijven zijn vrijwel allemaal; Evenementenbureaus, Event Locaties en Escape rooms. Met onze pay-per-play licentie betaal je enkel wanneer je een klant hebt! Op deze manier bepaal jij je eigen kosten!

Wij licentiëren onze games wereldwijd aan vele partners en zijn trots dat onze games gebruikt worden voor verschillende soorten activiteiten zoals: teambuilding, feestjes en vele andere events. We vinden het extreem belangrijk dat iedereen een leuke tijd heeft tijdens het spelen van onze games!

Ontdek wat je kan verdienen met onze VR games

Personen20

Jouw verdiensten 500

Hoeveel mensen verwacht je maandelijks?

Bij deze berekening adviseren wij een consumentenprijs van € 25 per persoon voor een VR Escape Game en € 30 per persoon voor een AR City Game.

Wilt u liever een op maat gemaakt spel?

Als u een gepersonaliseerd spel wilt, kunnen wij een spel maken gebaseerd op een door u gekozen thema. Wij kunnen dit geheel naar uw behoeftes en eisen maken! Wij hebben veel ervaring met het maken van gepersonaliseerde op maat gemaakte spellen. Als u hier meer informatie over wilt dan kunt u contact met ons opnemen!