Eigen VR Game laten maken?

Bij Galaxy Games zijn we gespecialiseerd in het creëren van indrukwekkende VR games die écht een verschil maken. Heeft uw bedrijf de perfecte VR game nodig? Wij hebben al tal van games op onze naam staan. Sterker nog, we kunnen veel van onze bestaande VR games aanpassen aan uw specifieke wensen, wat zowel tijd als kosten bespaart. Een heldere planning, een snelle uitvoering en een hoogwaardige VR game als eindresultaat: dat is onze belofte. Laten we samenwerken en de VR game-ervaring van uw dromen realiseren!”

More information
#

Proces VR Game Ontwikkelen

#

1. Intakegesprek wensen VR Game

Alles begint met een goed gesprek. Tijdens het intakegesprek leren we uw bedrijf, doelstellingen en visie kennen. Wat wilt u bereiken met uw VR game? Wie is uw doelgroep? Dit gesprek vormt de basis voor het gehele project. Ook geven wij een advies welke VR-bril je het beste kan gebruiken.

2. Script & Conceptontwikkeling VR Game

Zodra we uw wensen en behoeften helder hebben, gaan onze creatievelingen aan de slag om een script en concept te bedenken. Hierin wordt de verhaallijn uitgewerkt, evenals de belangrijkste gameplay-elementen, om ervoor te zorgen dat de game uw doelstellingen ondersteunt.

3. Ontwikkelen van Assets van de Vr Game
Met het script en concept als leidraad, begint ons artistieke team met het creëren van de visuele en auditieve elementen – de zogenaamde ‘assets’. Denk hierbij aan 3D-modellen, texturen, achtergrondmuziek en geluidseffecten die de virtuele wereld tot leven brengen.

4. Voice-over Opname:
Om de ervaring nog meeslepender te maken, voegen we professioneel opgenomen voice-overs toe. Deze stemmen gidsen de gebruiker door de game heen of geven essentiële informatie.

5. Programmeren:
Nu komt het technische deel. Onze programmeurs beginnen met het coderen van de game, zodat alle elementen, van beweging tot interactie, soepel en naadloos werken. We zorgen ervoor dat de gameplay intuïtief en boeiend is voor de eindgebruiker.

6. Testfase VR Game
Voordat de game officieel wordt opgeleverd, ondergaat deze een grondige testfase. We testen alles, van bugs tot gebruiksvriendelijkheid, om ervoor te zorgen dat de game aan al uw verwachtingen voldoet.

7. VR Game Oplevering:
Eens alles is geoptimaliseerd en naar wens is, leveren we de VR game op. Maar onze dienstverlening stopt daar niet; we blijven beschikbaar voor eventuele updates, ondersteuning en feedback.

Maatwerk

Jouw visie wordt onze VR-realiteit.

Innovatie

Altijd voorop in de nieuwste VR-technologieën.

Efficiëntie

Snelle ontwikkeling en oplevering zonder kwaliteitsverlies