Galaxy Games; gaming enthousiastelingen uit Nederland

Zoals je misschien wel gemerkt hebt zijn wij grote fans en liefhebbers van gaming. Toen we iedereen vertelde dat Galaxy Games zichzelf exclusief ging focussen op het ontwikkelen van Virtual en Augmented Reality games merkte we een paar verbaasde gezichten op

Voor ons is het echter geen verassing. Sinds de eerste VR headset, de baanbrekende Oculus Rift, waren we compleet verkocht. Virtual Reality biedt enorm zo veel enerverende mogelijkheden t.o.v. wereld creatie dat het simpelweg wel een droom lijkt! Na jaren van content maken voor bedrijven besloten we voor ons onszelf te beginnen

Augmented Reality bestaat al vele jaren maar sinds de introductie van Apple’s AR Kit zijn wij in staat om onze speciale high-end game: De AR City Game te maken. Dit is een interactieve stadtour die overal ter wereld gespeeld kan worden.

Het ontwerpen van onze eigen games ligt het meest in ons straatje. Wij houden er van om innovatief en creatief bezig te zijn. Wij genieten er van om mensen te laten springen van enthousiasme doormiddel van de werelden die wij voor hen creëren en door de verhalen die wij vertellen. Spelers genieten er van om onze games te spelen en dat is het enige dat telt.

#

Een kleine selectie van onze klanten

#
#
#
#
#
#

Bekijk een korte video over ons bedrijf!

Een groot scala aan gevarieerde games

VR en AR zijn ervaring die gedeeld moeten worden. Hiervoor hebben wij een groot scala aan games ontwikkeld. Test het uit en zie wat bij jullie past!

Unity ontwikkelaars

Al onze VR games zijn gemaakt in unity. Wij krijgen als een troste Unity partner toegang tot de nieuwste updates m.b.t. technologie en het vertellen van verhalen.

Utrecht dé gaming stad

Ons kantoor is gevestigd in DE gaming stad van Nederland: Utrecht. Wij vinden het heel belangrijk om: goede relaties te onderhouden met andere game developers en nieuwe suggesties en coole scenario’s door te nemen. Wij kunnen door deze aanpak nog betere games maken.