VR/AR Teambuilding Games ontwikkelen wij met passie

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, zijn wij grote fans en liefhebbers van gaming. Toen wij iedereen vertelden dat Galaxy Games zichzelf exclusief ging focussen op het ontwikkelen van Virtual en Augmented Reality games merkten wij een paar verbaasde gezichten op.

Voor ons is het echter geen verrassing. Sinds de eerste VR headset, de baanbrekende Oculus Rift, waren we compleet verkocht. Virtual Reality biedt enorm veel enerverende mogelijkheden ten opzichte van de echte wereld dat het simpelweg wel een droom lijkt! Na jaren van content maken voor bedrijven besloten wij voor ons onszelf te beginnen.

Augmented Reality bestaat al vele jaren, maar sinds de introductie van Apple’s AR Kit zijn wij in staat om onze speciale high-end game: De AR City Game te maken. Dit is een interactieve stadtour die overal ter wereld gespeeld kan worden.

Het ontwerpen van onze eigen games ligt het meest in ons straatje. Wij houden er van om innovatief en creatief bezig te zijn. Wij genieten er van om mensen te laten springen van enthousiasme door middel van de werelden die wij voor hen creëren en door de verhalen die wij vertellen. Spelers genieten er van om onze games te spelen en dat is het enige dat telt.

#

Een kleine selectie van onze klanten

#
#
#
#
#
#

Bekijk een korte video over ons bedrijf!

Een groot scala aan gevarieerde games

VR en AR zijn ervaringen die gedeeld moeten worden. Hiervoor hebben wij een groot scala aan games ontwikkeld. Test het uit en zie wat bij jullie past!

Unity ontwikkelaars

 

Al onze VR games zijn gemaakt in unity. Wij krijgen als een troste Unity partner toegang tot de nieuwste updates m.et betrekking tot technologie en het vertellen van verhalen.

Utrecht dé gaming stad

 

Ons kantoor is gevestigd in DE gaming stad van Nederland: Utrecht. Wij vinden het heel belangrijk om: goede relaties te onderhouden met andere game developers en nieuwe suggesties en coole scenario’s door te nemen. Wij kunnen door deze aanpak nog betere games maken.