AR City Games voor enerverende teambuilding activiteiten

De AR City Game is een iPad GPS game die te vergelijken is met een outdoor escape room. De game is vrij simpel: volg de GPS route op de iPad, beantwoord listige raadsels en volbreng je missie!
Je hebt ook een handige koffer die vol zit met gadgets om de taak te kunnen volbrengen.

Met ons gemakkelijke Content Management systeem kan je je eigen routes en vragen maken. Naast de normale vragen zijn er ook een aantal vragen die gebruik maken van Augmented Reality. De AR City Game is een avontuur vol actie voor familie, vrienden en collega’s.

We hebben onze game ontwikkeld om de meest geavanceerde AR City Game te kunnen aanbieden en uit de meningen van onze partners blijkt dat dit gelukt is!

 

Vraag een offerte aan
#

Ontdek onze exclusieve AR City Games

Hoe werken onze AR City Games

#
#
#
#
#
#

Onze AR City Games zijn games die je door een stad leiden, terwijl je uitdagende en lastige vragen/mysteries op lost. Onze games zijn gemaakt voor teambuilding activiteiten met collega’s, vrienden en familie. Sommige games zijn gebaseerd op populaire series/films. Onze games bevatten verscheidene levendige augmented reality creaties.

De basis

De AR City Game is een iPad GPS game die te vergelijken is met een outdoor escape room. De game is vrij simpel: volg de GPS route op de iPad, beantwoord listige raadsels en volbreng je missie!
Je hebt ook een handige koffer die vol zit met gadgets om de taak te kunnen volbrengen

Met ons gemakkelijke Content Management systeem kan je je eigen routes en vragen maken. Naast de normale vragen zijn er ook een aantal vragen die gebruik maken van Augmented Reality. De AR City Game is een avontuur vol actie voor familie, vrienden en collega’s

We hebben onze game ontwikkeld om de meest geavanceerde AR City Game te zijn en uit de meningen van onze partners blijkt dat dit gelukt is!

Een groot scala aan gevarieerde games

VR is een ervaring die gedeeld moet worden. Hiervoor hebben wij een groot scala aan games ontwikkeld. Test het uit en zie wat bij jullie past!

Unity ontwikkelaars

Al onze VR games zijn gemaakt in unity. Wij krijgen als een troste Unity partner toegang tot de nieuwste updates m.b.t. technologie en het vertellen van verhalen.

Utrecht dé gaming stad

Ons kantoor is gevestigd in DE gaming stad van Nederland: Utrecht. Wij vinden het heel belangrijk om: goede relaties te onderhouden met andere game developers en nieuwe suggesties en coole scenario’s door te nemen. Wij kunnen door deze aanpak nog betere games maken.

Ontdek wat je kan verdienen met onze AR City Games

Personen20

Jouw verdiensten 500

Hoeveel mensen verwacht je maandelijks?

Wilt u liever een op maat gemaakt spel?

Als u een gepersonaliseerd spel wilt kunnen wij een spel maken gebaseerd op een door u gekozen thema. Wij kunnen dit gehaal naar uw behoeftes en eisen maken! Wij hebben veel ervaring met het maken van gepersonaliseerde op maat gemaakte spellen. Als u hier meer informatie over wilt dan kunt u contact met ons opnemen!